Gadgets top 3

Gadgets er fede, og det er en upcomming trend, og det har efterhånden i lang tid været mere og mere populært at købe de forskellige gadgets.

Men hvad er en Gadget?

En Gadget er en mindre ting, som f.eks udstyr, værktøj eller andet teknologi, der har en helt specifik funktion. Det kan både være en overflødig ejendel, altså en ejendel der ikke kan gøre nogle forskel, men det kan også være noget brugbart, som rent faktisk kan hjælpe dig i en lejlighed. Det kan f.eks være noget så simpelt som et mobil cover, hvis funktion er at få din telefon til at skille sig ud. Det kan også være droner, der er et teknologi for sig selv. En drone er nemlig et pilotløst luftfartøj, der startede til militærbrug. I dag er droner egentlig meget mere, med forskellige funktioner. De bruges blandt andet i privatbrug til, at tage billeder, og video – men om nogle år vil det højt sandsynligt også være meget mere end det. Gadgets er altså mange ting, og er i sidste ende bare et udtryk for teknologi.

Hvilke gadgets kan du købe?

Du sidder måske nu med et lille spørgsmål, nemlig eksempler på hvilke gadgets du kan købe. Det vil jeg selvfølgelig komme med nogle eksempler på i dette blogindlæg nemlig min top 3 over hvilke gadgets du bør købe.

 • Selfie-stangen
  Selfie-stangen er utrolig populær, hvis eneste funktion er at tage et billede af enten dig alene, eller med venner – nemlig et selfie.
  Find Selfie-stangen her

 • Droner
  Vi har været lidt inde på hvad en drone er, og det er selvfølgelig også noget jeg vil anbefale dig. Du kan nemlig bruge rigtig gode timer på, at flyve rundt med en drone, det er rigtig sjovt. Ligesom det engang var (og stadig er), at flyve med fjernstyrede helikoptere.
  Find en drone her

 • Iphone cover
  Næsten alle har i dag iPhones, og det kan derfor være utrolig svært, at genkende sin egen telefon. Derfor kan det give rigtig god mening, at købe sig et cover til telefonen for, at gøre den mere personlig, og genkendelig.
  Find et iPhone cover her

Leave a Reply