App udvikling

Har du en iværksætter gemt i maven, og har en fed idé til at en app som du synes mangler ude på markedet. Nogen gange får man idé, mens man står nede i supermarkedet´, eller i den konkrete situation hvor man tænker “hvorfor findes det ikke?”. Hvis du går med den følelse eller har en helt vildt god idé til en app, så er det bare med at komme i gang. Det kan også være du/i som virksomhed, som har fået en god idé til hvordan i kan få ud og erobre flere kunder igennem en app, så læs med her.

Man kan hurtigt, synes det bliver for besværligt og aldrig gøre noget ved ideen. Derfor vil jeg give lidt råd og anbefaling til hvem man kan kontakte, for at ideen bliver ført til virkelighed, og hvad der skal til.

Først og fremmest, skal du præsentere din idé bedst muligt og have tænkt alle faser igennem. Herefter kan du kontakte et bureau som vil hjælpe og guide dig igennem de sidste faser. Dette kunne være http://1902software.dk/ som har stor erfaring med IT, og vil guide dig eller din virksomhed igennem hele forløbet. 1902sofware udvikler apps til Iphone, Ipads og såfremt også til Windows enheder. Som sagt er første skridt i processen at præsentere din idé for dem, hvor herefter du kan få sat en aftale op, hvor i vil gennemgå dine behov, krav, ønsker og designideer. Her er lægger 1902software meget vægt på brugervenligheden af din app, i form af farver, knapper, størrelser ect. Så hvis du selv er i tvivl om dette, vil de hjælpe dig med at få det helt rigtig design. Udover det designmæssige, skal der også besluttes hvordan og hvorledes programmering af systemet og installation heraf, skal være. Dette er en del af alt det tekniske arbejde. Der kan nogle gange være lang fra at få ideen til den tekniske udarbejdelse, men dette kan 1902software netop hjælpe dig med.

Når dette er på plads, vil i kunne aftale en nærmere pris og få lagt en tidshorisont på projektet. Til sidst, vil i sammen teste og diskuterer om der skal være forbedringer eller ændringer i appen.

Leave a Reply