Få dit ødelagte teknologi repareret

Lad være med med det samme at kassere din mobil, computer eller tablet, når der sker uheld, og det går i stykker. Det er hverken godt for miljøet eller økonomien at gå ud og købe nyt. Og det er jo dumt, når nu der findes leverandører, der kan fixe det meget billigt, og uden at man behøver at bidrage til verdens teknologiske overforbrug.

Den mest hyppige skade handler om en smadret skærm på én af éns devices, og lige præcis en smadret skærm, er det mest enkle at få fixet. Specielt hvis du er apple bruger, så findes der omkring lige så mange udbydere der kan lave det billigt, som der findes seksuelle referencer i en Miley Cyrus-musikvideo.

Tjek for eksempel irepair.dk – din IT-reparatør, som udfører reparation af dit udstyr hurtigt og billigt.

Det er klart, at hvis du har et uheld med dit it-udstyr, men alligevel skulle skifte det inden for en ikke særlig stor periode, så kan det betale sig, at købe nyt i stedet for at reparere. Men gik du ikke med de tanker, før din mobil ramte badeværelses-klinkerne, så kan det godt være du skal gøre din private økonomi og naturen en tjeneste, og få en professionel reparatør til at kigge på det.

Hvis du gerne vil forebygge dine elektroniske ejendele, før skaden sker, så kig på listen nedenfor, der har nogle gode råd, til hvad du kan gøre for, at skærme dine apparater:

  • Få dig et mobilcover af silicone (det glider ikke let ud af hånden, og beskytter bedre end hård plastik når det rammer hårde overflader.
  • Ryk på din computer så lidt som muligt, og når du gør, så sørg for, at transportere den i en polstret computertaske.
  • Sørg for at der ikke ligger noget mellem skærm og stastatur, når du lukker computeren, eller ikke noget der er ment som beskyttelse mod stød, der er større sandsynlighed for at det kan brække skærmen under stød, end hvis det ikke var der.
  • Få fat i et beskyttende skærm-klistermærke til mobil og tablet. Det kan være dét der er forskellen på om glasset holder eller ej, når udstyret udsættes for lette slag.

Leave a Reply