Ingen besøg til din hjemmeside uden SEO

Du kan have det pæneste website i verden, men uden SEO finder folk det ikke. SEO bliver også kaldt søgemaskineoptimering på dansk og dækker over den disciplin der søger at positionere hjemmesider bedre i søgemaskinernes søgeresultater.Søgemaskineoptimering er ikke umiddelbart raketvidenskab, du kan arbejde med de fleste arbejdsopgaver selvom du er relativt ny og uvidende. Men nogle fag indenfor søgemaskineoptimering så som link bait, er ikke for alle. Link bait går i alt sin enkelthed ud på at indsamle links, men der er mere i det end som så.

Udover indgående links er en af de vigtigste parametre at skrue på uden tvivl søgeordsanalysen, den kan de fleste selv udfærdige især hvis de har en guide til rådighed. Der findes en række forskellige værktøjer som man kan benytte og dem kan du læse om på forgående side.

Der findes et hav af bureauer der beskæftiger sig med søgemaskineoptimering i Danmark, mange af dem er gode flere af dem er knapt så gode. Vi har derfor lavet en lille liste over dem som vi har arbejdet sammen med eller som samarbejdspartnere har benyttet.

Liste over søgemaskineoptimeringsbureauer

Leave a Reply